Nyolcezerszer gyorsabb internet 15 év alatt a Kempinskiben

Míg 2000-ben a Kempinski Hotel Corvinus még 128 Kbps sebességgel csatlakozott a világhálóra., idén novemberben 1 Gbit/s sebességre növelték a sávszélességet.

Korunk üzleti és szabadidős utazója 2-3 kommunikációs eszközt használ párhuzamosan, ezért alapvető elvárás egy szállodában a gyors internetszolgáltatás. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az IT szolgáltatásokban is arra törekszik, hogy az aktuálisan elérhető leggyorsabb internetsebességet biztosítsa vendégeinek.

2015. november  18-tól a Kempinski Hotel Corvinus infokommunikációs szolgáltatópartnere már 1 Gbit/s magas rendelkezésre állású, biztonságos internetelérést garantál, ezzel párhuzamosan a szálloda wi-fi hálózata is nagyobb kapacitásúvá vált.

A megnövelt sávszélesség nem csak a hotelben megszálló egyéni vendégek számára teszi kellemesebbé az internet használatát, hanem nagyobb volumenű rendezvényeknél is szempont lehet a helyszín kiválasztásában. A konferenciacsoportok számára kizárólagosan biztosított nagysebességű internetvonalat minden  rendezvényszervező nagyra értékeli. Elvileg akár 30 egyidejű FullHD videóközvetítés is lebonyolítható a világ bármely pontjára a Kempinski Hotel Corvinusban rendezett eseményekről.

A későbbiekben lehetőség van a sávszélesség igény szerinti további növelésére.

 

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.