Nyit az Art Hotel Szeged

Március közepén már vendégeket fogad a Szeged belvárosában kétmilliárd forintos beruházással épült új, négycsillagos szálloda, az Art Hotel Szeged.

A garázzsal együtt ötszintes, 8 ezer négyzetméter beépített területű szállodában 32 normál, 26 erkélyes kétágyas, kettő akadálymentes, öt családi szoba, és hat – ebből három dupla hálószobás – luxus lakosztály várja a vendégeket.

A szálloda százfős reprezentatív, terasszal rendelkező étteremmel, non-stop lobbibárral, egy százötven- és egy ötvenfős rendezvényteremmel és 53 gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkezik. A műemléki környezetbe illeszkedő épület harmadik emeletén wellness központot is kialakítottak, amelynek különlegessége a Dóm térre néző panorámás jacuzzi.
A szállodába a városlátogató, művészeteket kedvelő, színházrajongó, tiszai túrára vagy rendezvényre, üzleti útra érkező vendégeket várják belföldről és a szomszédos országokból. Budea Ildikó hangsúlyozta, nem más szállodáktól kívánnak látogatókat elcsábítani, céljuk, hogy új utazókat vonzzanak a városba.
A szegedi belváros rehabilitációs projekthez illeszkedő beruházás közel félszáz új munkahelyet teremtett.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.