Novemberben nyílik a Borostyán-Medhotel

A befejezéshez közelednek a Nyíradonytól 15 kilométernyire, Tamásipusztán lévő Borostyán-Medhotel építési munkálatai.

A kastélyszerű épületbe megálmodott, színvonalas gyógyszolgáltatásokra építő, s a családosok igényeit is kiszolgáló ház nyitóünnepségét a tervek szerint november 20-án tartják.

A domb tetején pózoló „mesekastély” belső miliője elegáns, kandallók, trófeák, kristálycsillárok teremtenek autentikus hangulatot. A szállodában összesen 49 lakóegységet alakítottak ki, a kétágyas szobák mellett 18, kifejezetten a családok igényeire hangolt, külön gyerekszobát magában foglaló lakosztály várja a vendégeket.

A saját termálkúttal rendelkező hotel wellnessrészlegen a gyerekeket csúszdás medence várja, a 400 négyzetméteres felnőtt gyógymedence sarkaiban 4 jacuzzi kapott helyett. A szaunavilágban 6 féle izzasztókamra, sóbarlang nyújt kikapcsolódási lehetőséget, masszáshelyiségeket is kialakítottak. Nyitott termálvizes- és úszómedence egészíti ki a kínálatot.

A gyógyászat komoly profilt jelent majd a szállodában: 10, a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt orvosi rendelővel és két műtővel rendelkeznek, a magas színvonalú ellátásról magasan kvalifikált szakembergárda gondoskodik. Elsődlegesen a menedzserszűrésekre, az egynapos sebészeti beavatkozásokra, a szépészetre és a rehabilitációra fókuszálnak.

Két, 430, illetve 330 négyzetméteres dísztermük étteremként, rendezvényhelyszínként funkcionál. A kovácsoltvas kerítéssel övezett ősparkot több mint 500 négyzetméter díszburkolattal látták el, díszlámpák teremtenek különleges hangulatot. A kerti tavon lévő, 18,5 méteres fahídon megközelíthető szigeten kápolnát emeltek, területét szintén rendezvények céljára szeretnék hasznosítani.

A szálloda szomszédságában épülő, hét hektáron elterülő Hókuszpókusz Kalandpark 727 millió forintos beruházás keretében, 500 millió forintos uniós támogatás segítségével épül meg, nyitó ünnepségére a tervek szerint november 27-én kerül sor. A több egységből álló kalandpark műanyag borítású sípályát, lézerharc- és íjászpályát, drótkötélpályát, várat, óriási belső játszóteret foglal magában, komplex szolgáltatást kínál.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.