Nőkre szabott szolgáltatások az MGallery-nél

A világszerte közel 70 hotelt számláló MGallery egyedi, kifejezetten nőknek nyújtott újdonsággal készül: az „Inspired by her” szolgáltatásokat január közepe óta tesztelik Lyonban, Cabourg-ban, Aix en Provence-ban és Párizsban.

Az elegáns szállókat többnyire férfiak tervezték férfiak részére, ám az elmúlt tíz évben mégis megháromszorozódott az ilyen szállodákban megszálló üzleti úton lévő, vagy pihenni vágyó hölgyek száma.  Ma már a nők egyre növekvő ügyfélbázist jelentenek. Az üzleti úton lévők mintegy 43%-át képviselik és 75%-ban ők döntenek a szabadidős célú utazások részleteiről is. Erre a tendenciára reagálva vezeti be az MGallery  „Inspired by her” elnevezéssel kifejezetten nőknek ajánlott szolgáltatásait.

E szolgáltatás kínálat összeállításához a márka tapasztalati úton közelített, meghallgatva hölgyvendégeinek és szállodaigazgatóinak véleményét, kívánságait, részletekbe menő hosszas egyeztetéseket folytatva e kérdésben a turisztikai iparág kulcsfontosságú szereplőivel. Ezen felül az MGallery figyelembe vette a 250, az Accor hűségprogramjában résztvevő  női ügyfél megkérdezésén alapuló felmérés eredményeit is.

E szerint a hölgyek számára a biztonság és a kényelem, a lelki nyugalom és a jó közérzet,  valamint az egészséges, kiegyensúlyozott, változatos étel-, és italkínálat a legfontosabbak. Az MGallery mindezeknek az igényeknek eleget tesz kínálatával. Amint megérkezik egy hölgyvendég, azonnal átadják neki a rendelkezésére álló szolgáltatásokat és kiegészítőket ismertető anyagot. Ez alapján ki tudja választani, milyen szobában szeretne megszállni és számos egyéb különleges figyelmességben lehet része.

Az étterem és szobaszerviz menüjének kínálatában levesek, saláták, gyümölcs, és egyéb kiegyensúlyozott étkezést támogató fogások szerepelnek. Végezetül, e páratlan kínálatban a jóga matrac, és súlyzók, vasalódeszka, női magazinok, és egy sor egyéb apró figyelmesség is szerepel.

Az „Inspired by Her” szolgáltatásokat 2014. január közepe óta tesztelik Franciaországban, négy szállodában: a Hotel Baltimore-ban Párizsban, az Aix en Provence-beli Grand Hotel Roi René-ben, a Grand Hotel de Cabourg-ban és a Hotel Carlton Lyon-ban.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.