Négycsillagos testmozgás

Kétség sem fér hozzá, hogy napjaink mozgásszegény életmódja mellett nélkülözhetetlen a testmozgás tudatos beépítése mindennapjainkba. A Danubius Premier Fitness klubok erre kínálnak exkluzív megoldást.

Ha vágyunk is a testmozgásra, az azzal járó kényelmetlenséget, például a rossz levegőjű alagsori fitnesz klubokat, zsúfolt öltözőket, kétes tisztaságú zuhanyzókat szeretnénk elkerülni. Sokan – érthető módon – nem szívesen futnak betonon, mások a futópályán leizzadva nem szeretnek autóba ülni. A Premier Fitness klubok, vagyis a Danubius szállodák jól felszerelt, tágas fitnesztermei igényes színteret nyújtanak az edzéshez.

Jó volna csobbanni egyet edzés után? Nem probléma, ugyanis a Premier Fitness klubok attól egyedülállók, hogy mindegyikben található medence, és a medencéket remekül kihasználva, minden helyszínen vízi torna – a legnépszerűbb mozgásóra – is elérhető. A szárazföldi vagy vízi edzés remek kiegészítője a szaunázás, egy-egy különleges szauna szeánsz pedig már önmagában is különleges program!

A változatos és a legújabb trendeknek megfelelő mozgásórák között mindenki megtalálja a neki valót: az aktívabb közönség core training, fitt-box, boot camp órák közül válogathat, míg a relaxálásra vágyók a jól bevált pilatesszel, gerinctornával, jógával lazíthatnak a kiadós edzést követően. Újdonságnak számít a Sparrowbag tréning, a személyre szabott homokzsákkal történő edzésprogram, melynek során a 20 perc alap gyakorlatsor intenzitása megfelel egy 1 órás hagyományos köredzésnek. A Sparrowbag tréning kipróbálására június 11-én, a Wellness Világnapján (Global Wellness Day) a Helia hotel fitnesztermében lesz lehetőség!

Nem kell szállóvendégnek lenni ahhoz, hogy használhassuk a Danubius szállodák Premier Fitness klubjait: a könnyen megközelíthető, metró közelében elhelyezkedő, parkolási lehetőséget biztosító Premier Fitness klubok bérlettel, napijeggyel a nagyközönség számára is elérhetők. A bérlet magában foglalja a kezdő állapotfelmérést, fitnesz konzultációt, egyénre szabott edzésterv készítést, korlátlan fitneszterem használatot, csoportos foglalkozáson való részvételt, medence és szauna használatot. A cégek számára pedig egyedi igényeknek megfelelő bérlet konstrukciókat kínálnak.

További információ: www.premierfitness.hu

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.