Négycsillagos szálloda épül Hajdúszoboszlón

A július 2-i alapkőletétellel elkezdődött a Provence Hotel**** építése Hajdúszoboszlón. A projekthez a pályázó Provence Catering Kft. több mint 880 millió forintos uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében.

A fejlesztés keretében 22 vendégszobával, 2 apartmannal, étteremmel, pihenő- és rekreációs egységekkel rendelkező szálláshely létesül Hajdúszoboszlón, amelyet egészségügyi-prevenciós, egészségmegőrző- és rehabilitációs szolgáltatásokkal egészítenek ki.

A projekt célja olyan szálláshely kialakítása az észak-alföldi régióban, amely lehetőséget biztosít az igényes turisták számára egészségi állapotuk felmérésére, megőrzésére, javítására, az egészséges életmód gyakorlására, az átlagos tartózkodási idő meghosszabbításával. A fejlesztési programot a szakmai szempontoknak való maximális megfelelés érdekében elismert orvosokkal közösen dolgoztuk ki. A projekt kiemelt célcsoportjai: 35-60 év közötti belföldi és külföldi egészségtudatos felső-, felső-közép osztályba tartozó célcsoport, felső- és középvezetők..
A hotelben a tervek szerint a központban egy 160 négyzetméteres átrium lesz, olajfákkal és borostyánnal díszítve. A szállodában ezen felül egy előadóterem és egy étterem is helyet kap, ezek befogadó képessége együttesen 100 fő.
Az 1 milliárd 263 milliós beruházás 70 százalékban EU-s támogatással valósul meg.
A hotel a tervek szerint 2014 késő tavaszán nyílik meg.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.