Megújult környezet a Hotel Aquában

A hévízi DHSR Aqua szálloda a színvonalas szolgáltatásaihoz méltó, elegáns arculatot kapott, amit nemrégiben újságírók egy csoportja személyesen is kipróbálhatott.

A változás már a szállodába belépéskor érzékelhető:  világos színek, változatos textúrák, különleges burkolatok és textíliák, megújult bejárat, recepció és lobbi fogadják a betérőt. Jankovics Gergő építész ugyanis friss stílusban álmodta újra a belső tereket, és az ő ötletei alapján született újjá a Quint bár, a hall vizes blokkja, a gyógyászat és liftelőtér burkolata, és egy fali installációs vízeséssel is gazdagította a szállodát.

A modern stílusban újjászületett hatodik és hetedik emeleti szobák igényes és praktikus berendezéssel, kiváló helykihasználással várják a vendégeket, minden korosztályból.

Az összenyitható szobák a több gyermekkel, nagycsaláddal érkezők számára nyújtanak kényelmes megoldást, míg a gyerekszobával kiegészített apartmanban azok a kisgyermekesek érezhetik igazán jól magukat, akiknek kiemelten fontos, hogy a gyerekeknek minden, az otthon kényelmét biztosító felszerelés adott legyen.

A szállodában a gyógyászati kezelések mellett a gyermekekkel érkező családokat is szívesen várják, hiszen a szálloda all inclusive ellátása, valamint a Bubbles Club programjai lehetővé teszik a felhőtlen kikapcsolódást kicsinek és nagynak egyaránt. És valóban: családos kikapcsolódásra is kiváló a Danubius hévízi szállodája, hiszen a legkisebb önállóan vagy képzett animátorokkal tölthetik idejüket vizes vagy száraz foglalkozásokon, míg szüleiknek alkalmuk nyílik lazítani az élménymedencében, kipróbálni a szaunát, a fitnesztermet vagy épp a masszázst, esetleg a kezeléseket. Mindeközben pedig az all inclusive étel- és italválasztéknak köszönhetően a nap bármely szakaszában találunk finom és egészséges falatokat, frissítő, alkoholos és –mentes italokat.

A Hotel Aqua különleges szolgáltatásai közé tartozik a halpedikűr, de hetente egyszer az íjászkodást is kipróbálhatjuk itt, míg a környéket kerékpár mellett segwayjel is bejárhatjuk, a kihívást keresőknek pedig a Keszthelyen található Tavirózsa kalandpark ajánlható.

További információ: www.danubiushotels.hu/aqua

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.