Megújult az ibis Budapest City

Az ibis Budapest City Magyarországon elsőként alakította át közösségi tereit az ibis márka megújulási programjának részeként. Az Akácfa utcai hotel a közelmúltban már teljesen felújította vendégszobáit, bevezetve a pihentető és mély alvást biztosító Sweet Bed™ koncepciót is.

Az Accor-csoport 2011-ben tömörítette egyetlen családba 3 economy márkáját, majd újragondolta a rájuk vonatkozó íratlan szabályokat: az ibis család megújította arculatát, kifejlesztette a Sweet Bed™ koncepciót és újraértelmezte a közösségi tereit.

Immár barátságos légkör és korszerű terek jellemzik az ibis Budapest Cityt, amelyek újraértelmezik a vendégek és a személyzet kapcsolatát. Az ibis értelmezésében ugyanis a közösségi tér egy olyan hely, ahol a vendégek szabadon, barátságos környezetben érintkezhetnek és beszélgethetnek egymással, dolgozhatnak, pihenhetnek és étkezhetnek a nap bármely szakában.

 

A recepció most egy egybenyitott területen helyezkedik el, a hagyományos vendégfogadó teret teljesen átalakították. A háttérben csúcstechnológiás képernyőn futnak a legfrissebb, a vendégek számára hasznos információk (időjárás, árak, különleges ajánlatok, stb.). A recepciós terület egy hallban folytatódik, ahol a vendégek leülhetnek, internetezhetnek, dolgozhatnak, olvashatnak, vagy egyszerűen csak megihatnak egy csésze kávét. A nyitott étkező barátságos, kényelmes légkört sugároz, amelyben a belső elrendezés és a bútorok is a kényelmet és pihenést szolgálják. A bár terület is új megjelenést kapott az új grafikai díszítéssel és színsémákkal.

A szobákban az ibis ágy formatervezését a skandináv stílus ihlette. Az ágykeret, amelyet 3D-s, méhsejtes szövet borít, egyszerre elegáns és korszerű, a rugalmas ágyrács alkalmazkodik a test mozgásához, a többcellás, változtatható keménységű matrac tökéletesen követi a test vonalát a mély, pihentető alvásért. Az ágyhoz fehér pehelypaplan és hatalmas, habkönnyű, jól szellőző, mikroszálas párnák is tartoznak.

Mivel rengeteg vendég vált a Sweet Bed™ rajongójává, számos kérésnek eleget téve az ibis elindította a http://www.ibisstore.com internetes áruházatát is, ahonnan Európában már megrendelhetik a vásárlók saját Sweet Bed™ ágyukat.

A világszerte 1700 ibis, ibis Styles és ibis budget szállodát érintő  globális program keretében ezidáig  300 szálloda újult meg.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.