Megújult a szovátai Danubius Bradet

Két év megfeszített munka után, május 31-én a terveknek megfelelően befejeződtek a szovátai Hotel Bradet felújítási munkálatai és június másodikán megnyitotta kapuit négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda.

A páratlan erdélyi fürdőváros, Szováta  legmodernebb szállodája a Danubius Health Spa Resort Bradet****superior, 2014 június 2-án egy soft opening megnyitó után kezdte meg működését, a hivatalos Grand Opening Partyra szeptember 12-ig kell még várni.

Az egykor kétcsillagos szálloda két év alatt teljesen megújult, a felújítási munkálatok után már 4* superior minőséggel áll az itt megszálló vendégek rendelkezésére. A szálloda 88 igényesen kialakított, modern szobával, valamint 5 lakosztállyal várja vendégeit, a munkálatok során felújították a szálloda lobby és recepció szintjét, az éttermet és a konyhát, illetve a környék legnagyobb rendezvénytermét, az akár 600 fő befogadására is alkalmas Margareta termet.

Az új szállodában XXI századi épületgépészet működik, kicserélték a fűtésrendszert és légkondicionálóval látták el a szobákat, illetve vendégtereket. Az épület környezete is megújult, a parkolóban kamerákkal ellátott sorompós biztonsági rendszert szereltek, új burkolat került a szállodába vezető lépcsőkre és aszfalt a szálloda gazdasági bejáratára.

A felújítási munkálatok összértéke meghaladta a 7 millió eurót.

 

A Danubius Health Spa Resort Bradet tökéletes helyszín a nyugalomra vágyó családok, illetve az aktív pihenést kedvelők számára. A szovátai Danubius szállodák fő vonzereje az exkluzív wellness és gyógyfürdő, ahol a négycsillagos szállodában megszálló vendégek bármely évszakban fürdőzhetnek a Medve-tó sós vizében, illetve kipróbálhatják az édes vizű élményfürdőt, pezsgőfürdőt, úszómedencét, valamint a különböző szaunák és gőzfürdő által nyújtott élményeket.

Emellett számos kényeztető wellness masszázs, relaxáló és sportmasszázsok, wellness iszappakolások, szépségápolás és egyéb wellness kezelések biztosítanak teljes ellazulást, a gyógyulni vágyókat jól felkészült orvosi és ápoló személyzet várja.

További információk: www.danubiushotels.hu és  www.danubiushotels.ro

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.