Megújult a Kempinski hűségprogramja

Még több előnyhöz és sokkal személyre szabottabb élményhez juthatnak a Kempinski Discovery hűségprogramban résztvevői. A megújult program nemcsak a Kempinski szállodáiban, de azon túl is díjazza törzsvendégeit.

A Kempinski Discovery programba belépők olyan azonnali előnyökhöz jutnak, mint például magasabb szobakategória, kései kijelentkezés, korai érkezés, éttermi kedvezmény, személyre szabott ételek, komornyikszolgáltatás, emellett pedig elsőként értesülnek a Kempinski exkluzív ajánlatairól.

A hűségprogram legmagasabb szintjén a vendégek jogosultak a Kempinski privát concierge szolgáltatására, mely például betekintési lehetőséget kínál a rendezvények „színfalai mögé”, emellett non-stop ügyfélszolgálatot és a kiegészítő luxusszolgáltatások kedvezményes igénybevételét is tartalmazza.

A szállodalánc mindezeken felül pénzzel nem megvásárolható élményeket ígér. A program újdonsága a „Luxury Experience”, amelynek keretében a vendégek megismerkedhetnek az adott desztináció kultúrájával. Legyen szó elefántlovaglásról a dzsungelben vagy látogatásról a genfi óragyárban, esetleg a máltai elnöki palotában és annak kertjében, mindegyik a legkiválóbb helyi gasztronómiával, kultúrával és művészettel egészül ki.

A Kempinski Discovery pedig nem csak a lánc saját szállodáiban vehető igénybe, a hűségprogram résztvevői a világ legnagyobb független szállodákból álló szövetség, a Global Hotel Alliance (GHA) tagszállodáiban is kedvezményekhez juthatnak.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.