Megújult a Bock Hotel Ermitage

A villányi négycsillagos Bock Hotel Ermitage és Óbor Étteremben befejeződtek a munkálatok, amelyeknek köszönhetően a szálloda további férőhelyekkel, sokoldalú wellness részleggel, valamint egyedülálló elnöki lakosztályokkal gazdagodott.

A nagymértékű beruházás során összesen mintegy 334 millió forintból bővült a Hotel Ermitage, többek között a reggeliző részleg fejlesztése által, mely tovább emeli a gasztronómiai szolgáltatások színvonalát, emellett további 12 szobát is létesítettek a már meglévő 19 mellé. Igazi újdonságnak számítanak a Bock márkanév mögött húzódó, újonnan kialakítandó professzionális szolgáltatások, melyek megvalósulásával a Bock nem titkolt célja az, hogy a luxusutazások közönségének is megfelelő szálláshelyeket tudjanak biztosítani Villányban, újabb vendégeket csábítva ezzel a régióba.

Ennek érdekében 2015-től Presidental Suite lakosztályokkal is áll a szálloda azok rendelkezésére, akik a kifinomult luxust részesítik előnyben. A lakosztályok vendégeit privát wellness használat és a sommelier által vezetett privát borkóstoló várja. Sőt, a szálloda további, különleges pihenésre vágyó vendégei számára is kibérelhető a privát spa részleg, ahol a hagyományos élményelemek mellett aromaterápiás, színterápiás, relaxáló és ápoló olajos fürdők is rendelkezésre állnak.

A szálloda kapacitásainak bővítésén túl további csomagajánlatokat is bevezettek. Így alakították ki például a „Honeymoon” programcsomagot az ifjú párok számára, és nem feledkeztek el az üzleti céllal érkező vendégekről sem, akik számára egy speciális „Team Building” csomagot hoztak létre, érintve a csapatépítők könnyed hangulatát és a szakmai megbeszélések, tárgyalások kötött perceit is. Újdonságnak számít a „Diplomacy” programcsomag, mely az exkluzív, diplomáciai események és programok lehetőségeit tartalmazza.

A bővítések olyan infrastrukturális fejlesztéseket is magukba foglalnak, mint a saját autóbusz vásárlása, valamint a kerékpárcsomag – szolgáltatás, melyek még tartalmasabb programlehetőségeket biztosítanak a vendégek számára.  A beruházásnak köszönhetően az országban szinte egyedülálló infrastrukturális megoldásokkal – köztük a megújuló energiaforrások egyre növekvő mértékű felhasználásával – és turisztikai szolgáltatásokkal bővül a Bock Hotel Ermitage. A fejlesztések egyaránt hozzájárulnak mind a Bock márkanév további népszerűsítéséhez, mind pedig a Villányi régió turisztikai kínálatának növeléséhez.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.