Megújul a Centrum Hotel Debrecen

Az egykori Civis Hotelshez tartozó korábbi Kálvin Hotel immár Centrum Hotel Debrecenként újjászületve, egy több lépcsős felújítás után, új szolgáltatásokkal és három csillag superior minősítéssel várja majd vendégeit.

A szállodát tulajdonosa, a Héliker Zrt. több lépcsőben újítja fel, az összesen 830 millió Ft-os projekt megvalósítását közel ötszáz milliós uniós támogatás segíti. A háromlépcsős, komplex beruházás munkálatainak első fázisában 23 szoba felújításával már elkészültek. A lakóegységeket a szálloda kategóriáján lényegesen túlmutató, 29 négyzetméteres szobaméret és technikai színvonal jellemzi. Alapfelszereltségükhöz 102 cm-es képátlójú full HD-televízió, szobai széf, ledes hangulatvilágítás és teljes Wi-Fi lefedettség tartozik. A szobákat hang és hőszigetelt nyílászárókkal, egyedi, dizájnos bútorzattal látták el, és a vendégek kávé-tea bekészítést, valamint hozzá tartozó vízforralót is kapnak. Teljesen megújultak a fürdőszobák is, ahol pipere bekészítés, hajszárító, hangszóró áll vendégek rendelkezésére.

A továbbiakban korszerűsítik a hotel épületgépészetét, és többek között napkollektorokat szerelnek fel. A hotel nyílászáróit hang- és hőszigeteltre cserélik, s az egész épület energiatakarékos ledes világítást kap.

A rekonstrukció következő szakaszában a lobbi és a lépcsőház öltözik új köntösbe, a tervek szerint augusztusra pedig valamennyi szoba és az étterem is megszépül, új konyhatechnikát is kap. Területét bővítve kétszáz fős rendezvények befogadására is alkalmassá kívánják tenni. A szálloda a magasabb színvonalú szolgáltatásaival az üzleti és városlátogató turistákat, belföldi kikapcsolódást kereső vendégeket egyaránt megcélozza.

A felújítás most érkezett el ahhoz a szakaszához, amikor a liftcserét, a recepció, a hall és a lépcsőházak felújítását végzik, ezért február 20-ig a szálloda átmenetileg nem fogad vendégeket. Egyébként a rekonstrukció ideje alatt is üzemelnek, sőt az új szobák tesztelésére kedvező csomagajánlattal csinálnak kedvet az utazóknak.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.