Megszűnt a Mirage Fashion Hotel

A Mirage Fashion Hotel 2016. február 12-én végleg bezárta kapuit. A szálloda a Mellow Mood Hotels Fashion brandjének tagjaként 3 sikeres és eredményes évet tudhat maga mögött.

A cégcsoport, amely már a korábbi Délibáb Hotel működtetéséért is felelős volt, 2012 végén az épület teljes átalakítása után, annak tulajdonosával egyetértésben, a saját sztenderdjei és elképzelése szerint alakította ki a házat, amelynek üzemeltetésével is megbízták. Az épület ez év elején eladásra került, így megszűnt a Mellow Mood Hotels bérleti szerződése is. Az új tulajdonos más profilú, egészségügyi szolgáltatással kapcsolatos vállalkozás kialakítása céljából vásárolta meg az ingatlant. A vendégeket a Mellow Mood Hotels más 4 csillagos szállodáiba helyezik át és a szálloda összes munkatársa folytathatja munkáját a cégcsoportnál.

Számos díjat, köztük a vendégvisszajelzéseken alapuló és legértékesebbnek számító elismeréseket is magáénak tudhatja a szálloda. Fennállása 3 éve alatt nagyon sok elégedett partner és vendég fordult meg a falak között és élvezte a Mellow Mood Hotels Fashion brand által nyújtott vendégközpontú és kiváló minőségű szolgáltatásokat.

A Mellow Mood Hotels 14 szállodájából 10 saját tulajdonú, s eddig négyet, mostantól csak hármat bérelnek más tulajdonostól. A Mirage épületének új tulajdonosa ismert cég, ha nem is a szállodaiparból.

Információink szerint a Dr. Chen Patika befektetőként megőrzi ugyan a szállodai funkciót, de elképzelhető, hogy az egészségmegőrzéssel kapcsolatos tevékenységek is helyet kapnak a házban.

 

 

 

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.