Megnyílt Székesfehérvár új szállodája

A belvárosi csónakázótó partján felépült négycsillagos Best Western Plus Lakeside Hotel az üzleti, az egészség- és a sportturizmus kiszolgálására egyaránt alapos felkészült.

Székesfehérvár belvárosában, a korábbi Vidámpark területén, az egykori óriáskerék helyén építették fel a város legújabb négycsillagos szállodáját. A 2013 őszén – eredetileg Alba Medical Hotel néven – indul beruházás az Új Széchenyi Terv pályázatán elnyert közel egymilliárd forintos támogatással valósult meg, a fejlesztés összköltsége 2,3 milliárd forint volt.

A 86 szobás, akadálymentes szálloda letisztult stílusú, finoman elegáns belsőépítészeti kialakításával, magas színvonalú szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit, akik a Best Western Plus-sztenderdnek köszönhetően olyan szolgáltatásokat vehetnek térítésmentesen igénybe, mint a nagy sebességű wifi-hozzáférés, tea- és kávékészítő készülék a szobában,12 órás check out, business center, fitneszszoba és szauna. A lakóegységek közül 51 néz a csónakázótóra, 35 pedig a tavat körülölelő hangulatos parkra.

 

Különleges igények

A szálloda célcsoportja között vannak a sportolók is, a szemközti telken épül ugyanis a város új kosárlabdacsarnoka, ezért a leendő kosaras vendégek testmagasságához igazodva egyes szobákat az átlagosnál hosszabb, 220 centiméteres ágyakkal szereltek fel.

A konferenciákat és más rendezvényeket 140 négyzetméteres, három részre szekcionálható, 150 fő befogadására alkalmas rendezvényterem szolgálja ki. A 110 férőhelyes, a tóra panorámás étterem kínálatában a magyar és francia konyha fogásai egyaránt megtalálhatók, különleges ajánlatként pedig háromféle piknikkosár közül választhatnak azok, akik a természetben szeretnének eltölteni néhány órát.

Az üzleti utazók, szabadidős turisták és edzőtáborozásra érkező sportolók mellett az egészségturistákat is megcélozta a Lakeside Hotel. Az épületen belül elhelyezkedő, de attól függetlenül üzemelő Medicover Egészségközpontban igénybe vehető járóbeteg-szakellátáson az OEP által nem támogatott egészségügyi szolgáltatások is elérhetőek.

A szállodát az Accent Hotel Management üzemelteti, információ: http://www.lakesidehotel.hu

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.