Megnyílt a Sheraton Kecskeméten

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont megnyitásával a Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. május 23-án hivatalosan is bejelentette a Four Points by Sheraton márka belépését Magyarországra.

Kecskemét első nemzetközi márkás hotelének tulajdonosa, Magyarország egyik vezető építőipari vállalata a KÉSZ Csoport, az új létesítmény üzemeltetője az Interstate Hotels & Resorts.

A Starwood Four Points by Sheraton márkájának „best for business” filozófiája garantálja, hogy a Four Points by Sheratonban minden elérhető, amire az utazónak szüksége lehet – mindezt stílusosan, ugyanakkor egyszerűen, barátságosan, magas minőségben és elérhető áron.

Az új Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Konferenciaközpont 136 szobájából 6 lakosztály, amelyeknek mindegyike a márkára jellemző Four Comfort Bed® ágyakkal, ásványvíz bekészítéssel és modern fürdőszobával rendelkezik. Mindezek mellett a Four Points by Sheraton Kecskemét a régióban egyedülálló 1400 m2-es konferenciaközpont is, amely magában foglal egy 380 m2-es rendezvénytermet és 7 különálló tárgyalót. A hotel teljes területén ingyenes a Wifi elérés (beleértve a közös helységeket és a szobákat is), a létesítmény része a 24 órán át nyitva tartó étterem és a lobby bár is. A kikapcsolódni vágyók feltöltődhetnek a fitnesz-teremben is, amelyben úszómedence, jacuzzi, bio-, infra-, és finn szauna, gőzfürdő, valamint tágas pihenő is része a felszereltségnek. A szálloda 100%-ban nem dohányzó.

A vendégek kedvében járni – ez a Four Points „Simple Pleasures” programjának alapja. A program része az ízletes reggeli kávéval, továbbá a Best BrewsSM program is, amely a legjobb helyi söröket sorakoztatja fel.

A Starwood közel 75 hotelt üzemeltet Közép-Kelet-Európában. A Four Points by Sheraton Kecskemét a fővárosi Le Méridien Budapest után a vállalat második szállodája Magyarországon.

A beruházás összértéke meghaladta a 3,5 milliárd forintot, amelyből összesen 723 millió forint uniós támogatás.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.