Megnyílt a Hotel Yacht Siófokon

Megnyílt Siófok új, 73 szobás négycsillagos szállodája, a Balaton-parton, amely január végétől fogad vendégeket.

Az 1,7 milliárdos beruházást közel 1 milliárd forinttal támogatta az Európai Unió és a magyar állam. A hotel január 28-tól fogad vendégeket.

A pénzügyi befektető, a magyar magánszemélyek tulajdonában lévő SH-Fejlesztő Kft. ügyvezetője, Waller Kornél a megnyitóünnepségen elmondta, a Hotel Yacht Wellness & Business a hagyományos szállodai szolgáltatásokon túl egészségturisztikai szolgáltatásokat fog nyújtani.

A négyszintes, közel 6 ezer négyzetméternyi területtel rendelkező, 205 férőhelyes beruházás a siófoki kikötő közelében épült meg 6 hónap alatt. Egy felújított régi épületből, valamint egy új szárnyból áll, benne wellness és egészségügyi részleggel. A hotel január 28-tól fogad vendégeket, üzemeltetője a Service4You. A beruházás 40 új munkahelyet teremt.

Waller Kornél elmondta, egy banktól bérlik a szálloda területét, amelyet a későbbiekben szeretnének megvásárolni. Arra számítanak, hogy a vendégkör jelentős részét a vállalati rendezvények hozzák majd, és az egészségügyi részleg miatt vonzó lesz a hotel a nyugdíjasoknak is.

Forrás: MTI

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.