Megnyílt a Hotel Aurum Family

Megújult Hajdúszoboszlón az egykori Helios Club Hotel, mely mostantól Hotel Aurum Family**** néven várja vendégeit. A korábbi 3 csillagos szállodából kialakított épületben nem csak több szoba várja a vendégeket, de a szolgáltatások színvonala is emelkedett.

A beruházás 2011 októberében kezdődött és a fejlesztés első üteme 2013 áprilisára fejeződött be.

A téli hónapokban, valamint egész évben hétköznapokon a gyógyturizmusé és a wellness kikapcsolódásé a főszerep, de nyaranta és hétvégéken a gyermekkel utazó családok is szívesen felkeresik a várost. Hajdúszoboszlón idáig kevés olyan szálláshely volt, mely kifejezetten a gyermekkel érkező családokat szerette volna vendégül látni és az ő igényeiket szem előtt tartva lett volna kialakítva – erre figyelt fel a több hajdúszoboszlói szálláshelyet is üzemeltető cégcsoport.

A Hotel Aurum Family****-ben a hagyományos Standard franciaágyas szobák mellett, konyhasarokkal ellátott superior szobák, valamint a több gyermekkel érkező családok elhelyezésére alkalmas deluxe lakosztályok lettek kialakítva. Így 44 db légkondicionált, többségében erkélyes szobaegység várja a vendégeket.

A gyermekek kényelmét az X-Box játékkonzollal is ellátott játszószoba, valamint babaágyak, etetőszékek és külön gyermekmenü szolgálja.  A felnőttek pedig a wellness-szigeten töltődhetnek fel, ahol számos masszázs közül választhatnak, továbbá felfrissülhetnek a szaunában, gőzkamrában és só-szobában. A közeljövőben saját játszótér és gyermekeknek szóló animációs programok is várják majd a családokat, szakképzett animátorok vezetésével.

A jelenlegi beruházás több mint 238 millió Ft európai uniós támogatás segítségével valósult meg, de a fejlesztés ezzel nem fejeződött be. A közeljövőben a szállodát egy közel  3600 m2-es élményfürdővel szeretnék kiegészíteni, amellyel minden korosztályt kiszolgáló komplex szolgáltatás csomagot nyújthat majd a szállodacsoport.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.