Megnyílt a Brody House új klubszállodája Párizsban

A Brody House ma már kisebb birodalmat foglal magába, legutóbb pedig megnyílt a cég új szállodája, a The Saint James Club Párizsban. A budapesti butikhotel a külföldiek és az angol nyelven jól beszélő művészetrajongók kedvelt találkozóhelye lett az elmúlt években.

Magyarország kivételes butikhotelje, a Brody House – amely már több nemzetközi turisztikai és egyéb díjat nyert – ezúttal Párizs nívós felfedezésére nyújt lehetőséget. A 19. századi épületben 49 szoba, Michelin-csillagos étterem, könyvtár, nyári terasz, fitneszterem és egy Guerlain Spa kap helyet. A belső enteriőrt, amely a Brody márka esetében mindig egyedi és különleges, Bambi Sloan tervezte.

A Brody House nemzetközi klubjának tagjai különféle kedvezményeket kapnak foglalás esetén.

 

A Brody House csendben nyitott meg 2009-ben a Bródy Sándor utcában, léte szinte csak szájhagyomány útján terjedt. Később, azon kívül, hogy sikeres butikhotel vált belőle, egy kreatív, vibráló, művészetkedvelő, viszonylag zárt világot is megteremtett: a tagok számos társadalmi és kulturális eseményre, különleges koncertekre és más művészeti eseményekre kapnak meghívást.

A Brody Studios, a Brody Apartments és a Brody ArtYard, amely művészeti galéria és stúdió egyben, mára a Budapesten élő külföldiek és más, angol nyelven jól beszélő művészetrajongók kedvelt találkozóhelye lett.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.