Megnyílt a Barack Hotel Tiszakécskén

Barack Thermál Hotel & Spa néven a Dél-Alföld legújabb, egyben Tiszakécske első szállodáját adták át a Bács-Kiskun megyei városban lévő termálfürdő új létesítményeként.

A szálloda építése a sikeres EU-pályázat nyomán 2013 őszén kezdődött el. A 3000 négyzetméter alapterületű, kétemeletes épületben 50 szobát alakítottak ki, ezek között leválasztott hálórészű családi szobák, valamint infraszaunával, masszázskáddal és jacuzzival felszerelt lakosztályok is vannak. A szálloda 150 fő befogadóképességű természetes megvilágítású, légkondicionált konferenciaterme és két leválasztható szekciós terme a legmodernebb technikai felszereléssel, vezeték nélküli internettel tökéletes helyszíne lehet konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, üzleti találkozásoknak, előadásoknak.

Egészségügyi szolgáltató részlegében újdonságként érszűkületes betegek gyógyítását is végzik majd.

A korábbi évek fejlesztései nyomán a Tisza-parti Termálfürdőben megújultak a medencék, átépült a főbejárat és a fogadótér, majd – a kemping nyújtotta szálláslehetőség alternatívájaként – 13 apartmanházat építettek. Három éve kibővült a fürdő központi medencéjének épülete, és új medencék kialakítása mellett a már meglévők egy része is átalakult, valamint új wellness- és gyógyászati részleg épült. Az egyre nagyobb vendégforgalom mindinkább egyértelművé tette az igényt – a 250 férőhelyes kemping és a 13 apartmanház mellett – a szálláshelyek további bővítésére.

Az Új Széchenyi Terv Dél-Alföld Regionális Operatív Programja keretében elkészült, egymilliárd forintot meghaladó beruházás 70 százalékos intenzitású, 705 millió forintos európai uniós támogatást élvezett, a többit önerőből teremtették elő.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.