Megduplázta wellness-részlegét a szarvasi Liget Hotel

Több száz millió forint értékű beruházás eredményeként a Körösök Szívének egyik legnagyobb wellness-központjává fejlődött a négycsillagos szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel, amely az elmúlt egy évben mintegy kétszeresére növelte wellness-részlegét.

A Liget Hotel fejlesztéseinek átadásával Szarvason hivatalosan is megindult az idei nyári turisztikai főszezon.

A térség egyetlen négycsillagos szállodája idén tavaszra megduplázta wellness-részlegét, egészség-orientált kínálatát pedig népszerű egészségügyi szolgáltatásokkal bővítette. A szarvasi hotel több mint száz kilométeres körzetben az egyetlen medical-wellnesst kínáló létesítmény a Dél-Alföldön.

 

A Liget Wellness és Konferencia Hotel összesen mintegy 380 millió forintos kapacitásbővítő beruházásra nyert el támogatást a Dél-Alföldi Operatív Program-ban. A fejlesztés során nem csupán egy új épületszárny készült el, a Liget saját gyógyvizes termálkútjára, a 670 méter mélyről feltörő termálvízre építve medical-wellness szolgáltatásokkal bővítette szolgáltatásait. A most átadott új épületszárnyban akadálymentesített, összenyitható szobákat és lakosztályokat is kialakítottak. A beruházás azonban elsősorban a Liget wellness-élmény bővítését szolgálta, így a szálloda nem csupán a szállóvendégek, de az egészségtudatos kikapcsolódást kereső fürdővendégek számára is számos új szolgáltatást biztosít. Az új szárnyban japán típusú fürdő kapott helyet, az új medence mellett elkészült egy nagyméretű sóbarlang is. A már jelenleg is működő kültéri Szauna Ház, valamint az itt zajló Szauna Szeánszok mellett a vendégek immár új masszázsfajták, hidroterápiás kezelések, vagy éppen vízi és szárazföldi tornák közül választhatnak.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.