Májustól fogad vendégeket a Hotel Füred Spa & Conference

Új színfolttal gazdagodott a minőségi turizmus palettája: 4,6 milliárd forintból megújult a balatonfüredi Hotel Füred.

Ünnepélyes keretek közt nyitották meg április 14-én Balatonfüreden a teljesen megújult Hotel Füredet, mely a konferenciakapacitás és wellness tekintetében nemcsak a Balaton, hanem az egész Dunántúl egyik legjelentősebb szállodája.

A 15 hónapos felújítás során mintegy 500 szakember dolgozott több mint 20 ezer négyzetméternyi területen, ahol mostantól 174 kétágyas szoba, 13 junior-, 6 royal- és 2 elnöki lakosztály, valamint 850 fő befogadására alkalmas konferenciahelyszín (400 fős díszteremmel), továbbá 3 ezer négyzetméteres balatoni panorámával büszkélkedő wellnessrészleg várja a látogatót.

Az elnöki lakosztály – 2 hálószobával, 2 hatalmas, infraszaunás fürdőszobával, tágas nappalival, konyhával – pazar panorámát kínál a Balatonra. A royal lakosztályokban szintén 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található, míg a junior lakosztályok egy hálószobásak.

A wellnessrészleg élménymedencéin kívül egyedi kivitelezésű infra-, finn- és bioszaunák, gőzfürdő, kneipp taposó, sóbarlang és meleg sófürdő szolgálja az ellazulást, az élményzuhanyok mellett fűtött padokkal ellátott pihenőtér is található. A spa részlegben működő bár italokat és ételeket egyaránt kínál majd. A hotel saját balatoni stranddal és bowling clubbal is rendelkezik.

A Hotel Füred 300 fős éttermében – melyhez szintén 300 fős panorámás terasz társul – látványkonyha működik.

A beruházás a Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** tulajdonosainak (Czigle-Flamingo Hotel Kft.) érdekeltségébe tartozik, a két szálloda üzemeltetését közös csapat végzi. A Hotel Füred május 1-től fogad vendégeket.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.