Magasabb minősítés az Erzsébet Királyné Hotelnek

Az Accent Hotels-hez tartozó szálloda immár ***Superior minősítéssel, megújult külsővel várja a vendégeket a Királyi Kastély szomszédságában.

Az elmúlt évek fejlesztései jelentős változást hoztak a szálloda életében, aminek köszönhetően júliusban megkapta a *** Superior minősítést. Közösségi tereit újratapétázták, a be- és kijelentkezés folyamatát lerövidítették, valamennyi szobájukat kulcskártyás beléptető-rendszerrel szerelték fel, illetve a nyári időszaktól kezdődően felújított, zuhanyzós fürdőszobáik, vadonatúj ágyak és még kényelmesebb matracok szolgálják a vendégek kényelmét.

Az Accent kiemelt tervei között szerepel egyebek között a létesítmény zöld szállodává minősíttetése, a környezetet kímélő, elektromos autótöltő létesítése, a szobák világításának a korszerűsítése. Szekció- és báltermükben minden lehetőség adott egy-egy üzleti esemény, konferencia, vagy csapatépítő program lebonyolításához.

A Monarchia étterem hazai és nemzetközi gasztronómiai kínálatot felvonultató ételekkel várja a vendégeket. A relaxációs szigetet szaunákkal, jakuzzival és fitneszteremmel szerelték fel.
Bővebb információ a www.ekhotel.hu honlapon található.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.