Lakjon sörfőzdében!

A sörrajongók bizonyára szívesen szállnak meg olyan hotelban, ahol minden kedvenc italukról szól.

A skót Brewdog sörgyár 26 szobás új hoteljének szobáiban a hűtőszekrények tele vannak rakva pilseni típusú sörrel. Ha úgy tetszik, reggel akár már a zuhany alatt is kortyolhat az itteni folyékony kenyérből, aki akar. A sörmennyországot Skócia legnagyobb főzdéje mellett alakították ki, loft stílusban.

A Brewdognak tekintélyes rajongótábora van az USA-ban is, ugyanis 12 évvel ezelőtt két lelkes rögbi rajongó alapította a gyárat. A márka olyannyira népszerű, hogy rajongói klubjának tagjai egyben részvényesek is. A Doghouse nevű szálloda természetesen a főzde mellett található, de a vendégek nem veszik zokon, ha érződik a friss főzés illata – olvashatjuk www.alltromresor.se honlapon.

A „sörszálloda” nagyon népszerű

Fotó: turizmus.com

 

A sörgyár, illetve a hotel tulajdonosai a sikeren felbuzdulva elhatározták, hogy további hasonló sörszállodákat alakítanak ki Ohióban, valamint Ausztráliában és Kínában is, ahogy arról a cég egyik alapítója számolt be a Guardianban. A Doghouse azon szállodák számát gyarapítja, amelyeket ikonikus italok, mint a gin, illetve a whiskyrajongók számára alapítottak a nagy italgyárak tulajdonosai.

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.