Két új szállodát nyit az Orbis Szófiában

Az Orbis Hotel Group tovább terjeszkedik Bulgáriában egy új Novotel és egy új ibis megnyitásával Szófiában.

Egy évvel azután, hogy átvette az AccorHotels márkáinak közép-kelet európai működtetését és a régió legnagyobb szállodahálózatává vált több mint 100 szállodával – ebből kettő Bulgáriában található (Novotel Sofia és ibis Sofia Airport) – az Orbis Hotel Group tovább növeli hálózatát Szófiában egy új Novotel és egy új ibis szálloda megnyitásával.

„Bulgária egy nagyon ígéretes piac óriási potenciállal nemzetközi márkák alatt működő szállodák számára és egy fontos eleme a fejlesztési stratégiánknak. Szándékunk nagyon világos: fejleszteni szállodahálózatunkat és piacvezetőnek lenni Bulgáriában” – erősítette meg Gilles Clavie, az Orbis Hotel Group Elnök-vezérigazgatója.

A Novotel Sofia Centre és az ibis Sofia Centre közös épületben nyílik azonos helyszínen, de különböző bejáratokkal és recepcióval, összesen 250 új szobával Szófia központjában. Mindkét szállodát a bolgár Markan Holding AD-n keresztül az MHQ Combo EAD tulajdonolja és az Orbis Hotel Group üzemelteti menedzsment szerződés keretében. A két új szállodát 2017 negyedik negyedévében tervezik megnyitni.

A Novotel Sofia Centre 150 szobát kínál majd, bárral, étteremmel, fitnesz központtal, parkolóval és kiterjedt meeting- és konferenciaszolgáltatásokkal a legújabb technológiai igényeket is kielégítve, hogy különféle méretű üzleti és magán eseményeket tudjanak kiszolgálni.

Az ibis Sofia Centre 100 szobát kínál majd vendégeinek, reggeliző helyiséggel, különtermekkel és nagyméretű parkolóval.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.