Karácsonykor nyit a négycsillagos Xavin Hotel Harkányban

Célegyenesbe érkezett a Xavin Hotel kétéves fejlesztése. A harkányi szállodában heteken belül véget ér a 94,5 millió forintos pályázati támogatás révén megvalósuló beruházás. A hotel kívül-belül megújul, szolgáltatásainak száma és színvonala is tovább nő.

December 25-étől már négycsillagos hotelként várja a kikapcsolódni vágyókat, háromcsillagos árakon.

Noha a projekt már 2012 novembere óta tart, a szállodát csak a napokban zárták be. A beruházás ugyanis most ért odáig, hogy – egy rövid időszakra – a recepciót és az éttermet is meg kellett szüntetni. Mindkét épületrészt kifestik, új burkolatot és bútorokat kap, sőt a világításukat is korszerűsítik. Mivel pedig emellett már csupán a wellness részleg próbaüzeme maradt hátra, december 25-ére, tehát karácsonyra már be is lehet jelentkezni a Xavinba.

A fejlesztéssel az eddig háromcsillagos minősítésű hotel átlép a négycsillagos kategóriába. Ez annyit jelent, hogy a korábbinál is modernebb, nívósabb, gazdagabb kínálatú szálloda fogadja majd a fürdővárosba érkezőket. A kínálatban szerepel többek közt 34 szoba központi klímával, korlátlan wifi szolgáltatással; érintőkártyás beléptető-rendszer, mozgáskorlátozott-mosdó, 24 órás szobaszervíz, valamint beépített modulos, hűtött-fűtött büférendszer is. A wellness-lehetőségekről pedig a Xavin Hotelben például sókamra, lávaköves masszázs, kombinált szolgáltatáscsomagok is gondoskodnak. Mindez nemcsak magyar, német, angol, cseh és orosz párokat, üzletembereket, családokat, csoportokat vonzhat ide: a szálloda kerékpáros turisták, allergiások, mozgásszervi betegséggel küzdők kedvelt célpontjává is szeretne válni.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.