Júniusra megújul a Park Hotel Gyulán

Felújítják a Park Hotelt Gyulán, a szállodát üzemeltető gyulai családi vállalkozás szálláshelybővítő beruházásra 258,5 millió forint EU-támogatást nyert a Dél-Alföldi Regionális Operatív Program keretéből.

A kivitelezési munkálatok 2013. januárban kezdődtek el, a beruházás teljes költsége 368 millió forint. A tervek szerint a kivitelezési munkálatok 2013. júniusban fejeződnek be.

A közel 45 éve épült szálloda háromcsillagos marad, és 58 szobával várja a vendégeket, a mozgáskorlátozottak részére két szobát alakítanak ki.

Új szolgáltatásokkal is bővül a hotel kínálata, ezek többek között a wellness és a fitnesz részleget érintik. Az épület üzemeltetésére, a fűtés és a meleg-víz biztosítására új, korszerű technológiát építenek ki.

A várfürdő nyári kertjét határoló, az Élővíz-csatorna parton található Park Hotel korábban a Civis Hotel hálózatához tartozott, a szállodát Fodor Sándor családi vállalkozása 2011. májusban vásárolta meg. A gyulai család nevéhez fűződik a valamikori halászcsárda fejlesztése, benne 22 szobás hotelszolgáltatás kiépítésével.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.