Jövőre nyílik Szentes első hotelje

2018 júniusától várja vendégeit Szentes első szállodája. A négycsillagos, modern, fiatalos arculatú hotel hiánypótló beruházás a városban, hiszen eddig a látogatóknak csak apartmanházakban, panziókban, vendégházakban tudtak szálláshelyet biztosítani.

2017 júliusában indult az építkezés a csendes Szentesi Üdülő- és Sportövezetének a peremén, az Örvény soron, a Kurca folyó mellett 2500 m2 alapterületen. Az Open Hotel tökéletes helyszíne lesz a családok, sportolni, feltöltődni vágyók, wellnesst kedvelők, valamint üzleti megbeszélések céljából látogatók számára egyaránt.

A három szinten található, légkondicionált, minibárral, telefonnal, LCD televízióval és internet hozzáféréssel ellátott 24 szoba mindegyike a folyóra néz, és a hozzájuk tartozó terasszal együtt tágas, közel 30 m2 tér áll rendelkezésre. A hotel saját zárt parkolóval rendelkezik majd, és lehetőség lesz 24 órás csomagmegőrzésre is.

A szállodában egy á la carte étterem fog üzemelni, ahol a szálloda vendégei számára félpanziós ellátás is elérhető lesz, de külsős vendégek is betérhetnek majd, és egy kültéri 14 m hosszú, feszített víztükrű medence is fokozza emeli a szálloda színvonalát.

A Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejárata mindössze 400 méterre található az Open Hoteltől. Az Üdülőközpontban alig 2 esztendeje egy minden igényt kielégítő fedett élmény és wellness komplexum épült. Nem messze helyezkedik el a Kurca Kalandpark is, és anyüzsgő, lendületes város egész évben hagyományos, kulturális és rendhagyó eseményeknek, nagy rendezvényeknek és sportfesztiváloknak ad otthont.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.