Jön a Moxy Hotels

A háromcsillagos szegmenst célozza meg a 2014-ben debütáló Moxy Hotels, amely a kortárs dizájn, a legújabb trendeket követő szolgáltatások és a megfizethető ár keverékével várja az utazókat.

A lánc – amelyet a Marriott International fejlesztett ki és a Nordic Hotels lesz első tagjának üzemeltetője – első tagja 2014 tavaszán nyílik Milánóban. A fejlesztők szerint a Moxy a fiatalos gondolkodású, dizájnra fogékony utazókat célozza meg, akik rajonganak a technológiai újításokért és nem riadnak vissza az önkiszolgáló megoldásoktól. A tervek szerint a láncnak 10 év alatt 150 tagja lesz Európában, 150-300 szobás szállodákból.

A Moxy Hotels-koncepció kidolgozását hosszas kutatómunka előzte meg Európa-szerte. Ennek nyomán alakultak ki a fogyasztók társasági igényeit kiszolgáló közösségi terek, ahova a szállóvendégek akár digitálisan is meghívhatják egymást.

A szobák funkcionalitást és egyedi belsőépítészeti megoldásokat kínálnak, nagyképernyős falba épített televíziókkal, felsőkategóriás fürdőszobai bekészítéssel és konnektorokba rejtett USB-csatlakozókkal. Minden szoba egyik oldalát egy „padlótól mennyezetig” érő műalkotás fogja díszíteni, ízelítőt adva az adott város hangulatából.

A közösségi terekben kap helyet a reggeliző és a bár, de minden szálloda rendelkezik majd „Plug and meet” konferenciatermekkel. A vendégek továbbá a non-stop nyitva tartó piactéren vásárolhatnak snackeket, és természetesen az ingyenes wi-fi mindenhol elérhető lesz – ennek segítségével a vendégek akár mobiltelefonjukkal is becsekkolhatnak.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.