Játékosan inspiráló tárgyalótermek a Pullmannál

A Pullman, az Accor felsőkategóriás márkája megalkotta a tárgyalótermet, amely egyszerre komoly és játékos, vagyis leginkább egy üzleti játszótér a nagyszerű és komoly ötletek számára. A helyiség jól tükrözi a márka új alapvetését, miszerint a munka és a pihentető szórakozás megfér egymás mellett.

A Mathieu Lehanneur által megálmodott szoba és a Pullman által képviselt új felfogás egyik legjobb szimbóluma a pókerasztalra hasonlító tárgyalóasztal. Az új koncepció célja, hogy ösztönözze a kreativitást, és újraértelmezze a nemzetközi szállodaipar íratlan szabályait. A londoni Pullman London St Pancras különleges tárgyalóját 2013 novemberében mutatják be, és ezt követően 2014-től fokozatosan kerül kialakításra a láncon belül.

A Pullman a rendezvényszervezés szakértőjeként, már több mint 30.000 rendezvényt szervezett hoteleiben világszerte. A márka célja, hogy egyedülálló élményt nyújtson azok számára, akik rendezvényeiket, találkozóikat valamely Pullman hotelbe szervezik. Mivel manapság már az üzleti utazók is nyitottak a pihentető szórakozásra, a Pullman elsősorban ennek az új igénynek megfelelően alakította ki új tárgyalótermét.

A különleges helység asztala pókerasztalokra jellemző bőr szélei azt sugallják, hogy mindenki, aki az asztalnál helyet foglal, részt vesz a játékban, és játékosként folyamatosan összpontosít, akár a kártyajátékban. A különleges pihenősarokban az üzletfelek a természetben érezhetik magukat, úgy ülhetnek a kényelmes fotelekben, mintha egy hatalmas lombkorona alatt pihennének, távol a tárgyalóteremtől. Az avantgard stílusú terem inspiráló közeg a jó ötletekhez – így a dobozok, a polcok és a rajtuk elhelyezett tárgyak is. Az asztalokon elhelyezett zárt dobozok kinyitásával képletesen egy másik világra, új dolgokra, megoldásokra találhatunk.

A dizájnelemeken kívül sok más szolgáltatás is segíti a zökkenőmentes és kényelmes üzleti tárgyalásokat. Ilyen a szélessávú és megbízható internethozzáférés, a modern technikai eszközök elérhetősége az iPadtől az óriás plazma kijelzőkig. A nap folyamán a tárgyalófelek felfrissülését italbár, teák széles választéka és Nespresso® kávégépek segítik.

A Pullman új koncepciója nem csak egy teret kínál, hanem a legújabb technológiával, szakértői háttércsapattal és egyedi terekkel biztosítja az üzleti találkozók sikerét. A tárgyalótermeken kívül a hotelek lobbyja, vendéglátó helyiségei, teraszai is alkalmasak tárgyalások és kisebb-nagyobb találkozók megtartására. A Pullman hotelei a legújabb technológiai eszközöket kínálják, a szünetekben pedig sokféle kikapcsolódási lehetőséggel várják az utazókat a jógától a kulturális programokig. Az ételek és italok is a találkozóra szabottak, hiszen egészen a gyors harapnivalóktól a gálákra készített vacsorákig minden elérhető.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.