Innovatív mobil-foglalási eszközök az Accortól

Az állandó megújulás jegyében és a fogyasztói szokások ismeretében az Accor újragondolta mobilra optimalizált weboldalát és elindította kimondottan az ibis szállodákra fókuszáló okostelefonos alkalmazását.

A mobil foglalások eredményesnek bizonyulnak, hiszen négy év alatt a húszszorosára növekedett ezen foglalások száma a csoportnál és tavaly az Accor mobiloldalait és alkalmazásait több mint 10 millió egyéni utazó nézte meg. Néhány hete az Accornál két, az üzleti és szabadidős utasok számára egyaránt praktikus újítást vezettek be. Egyrészt, megjelent az accorhotels.com új verziója, melyről közvetlenül lehet foglalni a csoporthoz tartozó 3500 hotel bármelyikébe, a világ több mint 90 országába. Az új weboldal a felhasználói igényekhez alkalmazkodó keresési feltételeket és ergonomikusabb megjelenést biztosít, de lehetőség van képek megtekintésére a szállodáról és a foglalások módosítására is.

Új alkalmazást hoztak létre kifejezetten az ibishez tartozó szállodák részére (ibis, ibis Styles és ibis Budget), így a szállodacsaládhoz tartozó 1600 hotel bármelyikébe könnyen foglalható szoba már mobilról is. Az új alkalmazás bevezetése a három márka modernizációs stratégiájának része.

Az alkalmazások garantálják a legkedvezőbb árat és a törzsvendég-kedvezmények is igénybe vehetők segítségével.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.