HRS mobilalkalmazás vállalati ügyfelek számára

A HRS szállásfoglaló oldal speciális funkciókkal könnyíti meg a mobilfoglalásokat céges ügyfelei számára.

Vállalati alkalmazása olyan funkciókat kínál, mint például a cégek irodáinak előre beállított címein, illetve azok térképes megjelenítésén alapuló szállásfoglalás, és megmutatja a kiválasztott hotel corporate árait, valamint a foglalható szobák mennyiségét. A fizetéshez vállalatspecifikus lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek magukban foglalják az előre megadott fizetési és számlázási módokat, akár részlegszinten is. Ezen túlmenően, a szállodafoglalásokat közvetlenül is be lehet vezetni a mobileszköz naptárába.

A céges alkalmazás elérhető iOS és Android rendszeren keresztül is. Az „iHotel – Hotel Search HRS” app store-ból történő letöltését követően az utazók egy linket küldenek a céges Corporate Booking Portal-on keresztül az okostelefonjukra, az importált vállalati beállítások megerősítéséhez.

A HRS világszerte folyamatos és erős növekedést észlel az okostelefonokon és táblagépeken keresztül történő foglalások számában. 2014 első feléhez képest a második félévben a mobilfoglalások száma 24 százalékkal növekedett. A mobilfoglalások aránya a teljes forgalmat tekintve szintén jelentős növekedést mutatott az előző évhez képest, ötből egy vendégéjszakát okostelefonon vagy táblagépen keresztül foglalnak.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.