Hotel Vécsecity: kastélyba zárt város nyílik

Március közepén nyílik a Hernád völgyében, Encs közelében, Hernádvécse elhagyatott kastélyának felújításával a négycsillagos Hotel Vécsecity.

A mesés természeti környezetben fekvő szálloda a 17. századi neobarokk kastély hangulatát modern szolgáltatásokkal ötvözi, négy, egyedi stílusú és berendezésű egysége összesen 55 szobát kínál. A kastély vezérszintje a barokk kort idézi meg, míg felső szintjén a „kastélyba zárt város” várja kétszintes apartmanházakkal, promenáddal, játszótérrel, színpaddal a több gyermekkel érkező családokat is. A két új szárny közül a Vörös Toronyban minimal art stílusú, míg a Zöld Házban meghitt, polgári nyugalmat árasztó szobákat alakítottak ki. A szálloda wellnessrészlegében élménymedence és ellenáramos úszómedence, gőzfürdő, sókamra, finn szauna, illat-és fényterápiás szoba segíti az ellazulást és a pihenést, míg a szezonálisan üzemelő kültéri medence a családi kikapcsolódás helyszíne.

A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum két nagy konferenciateremmel, szekciótermekkel, kiállítótérrel, bálteremmel, 120 férőhelyes étteremmel, kávézóval, csárdával, borospincével, színpaddal és mozival várja a céges rendezvényeket.

 

A szolgáltatások között csónakázótó, kalandpálya, tenisz-, strandröplabda-, petanque-, szánkó- és tansípálya, nordic walking, lovaglás, kocsikázás, állatsimogató, kilátó, kerékpár-kölcsönzés, valamint különböző wellness- és fitneszszolgáltatások találhatóak.

Változatos gasztronómiai és wellness-szolgáltatásai mellett a Hotel Vécsecity további meglepetései a településhez kötődő attrakciók: a roma panoptikum, az interaktív kézművesség és a beszédes nevű Európa-fal.

A szálloda a 3-as főút mentén helyezkedik el, karnyújtásnyira olyan turisztikai nevezetességektől, mint Boldogkőváralja, Regéc és Füzér várai, Vizsoly, a Hollóházi Porcelánmanufaktúra vagy Telkibánya.

Információ: http://vecsecity.hu/

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.