Hivatalosan is megnyitott a Mirage Fashion Hotel

A próbaüzem után 2013. február elején hivatalosan is megkezdte működését a Mellow Mood Hotels szállodacsoport legújabb 4 csillagos szállodája, a Mirage Fashion Hotel.

A szálloda a Hősök tere szomszédságában, a Dózsa György út – Délibáb utca sarkán egy 19. századi, hófehér homlokzatú villaépületben nyitotta meg kapuit. A szálloda 37 elegáns és kényelmes szobája a nyugodt pihenést és a családias hangulatot kínálja. A kárpitok klasszikus angol stílusa kitűnően harmonizál a kortárs bútorokkal és kiegészítőkkel, az eklektikus épület a felújítás során egy kupolával is kiegészült, amelyben a szálloda büszkesége, a Mirage Luxury Suite kapott helyet saját terasszal. A szobák többségéből rálátás nyílik a Hősök terére és a Városligetre, néhány szobából pedig a bejárat fölötti nagy erkélyekre léphetnek ki a vendégek.

Nyáron a szálloda kertjében egy modern nyári terasz is üzemel majd, ahova közvetlenül az utcáról is betérhetnek a vendégek egy kávéra vagy könnyű ebédre.

A szálloda alagsorában egy kellemes reggeliző és a 40 fő befogadására alkalmas multifunkcionális rendezvényterem található, amely kiválóan alkalmas tréningek, szemináriumok, kisebb konferenciák, workshopok vagy egyéb rendezvények szervezéséhez. Szükség esetén a reggeliző és a konferenciaterem egybe is nyitható.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.