Hivatalosan is megnyílt az első két ibis Styles

Május 24-én az ibis Styles hivatalosan is megnyitotta első két hazai szállodáját, az ibis Styles Budapest Centert és ibis Styles Budapest City-t.

Mindkét szálloda saját, egyedi arculattal rendelkezik, tükrözve a márkára jellemző színes, energikus szellemiséget és legfontosabb értékeit: kényelem, egyedi design és all-inclusive ajánlatok. Egyenként 130 kényelmes szobával rendelkeznek, az ibis SweetBed koncepcióval felszerelve, mely relaxáló, pihentető alvást biztosít. A szállodák kínálatában szerepel továbbá welcome ajándék és ingyenes kávé, tea, ásványvíz, korlátlan Wi-Fi, étterem és lobby bár svédasztalos reggelivel, interaktív kioszk újságokkal, magazinokkal és TV-csatornákkal, valamint kényelmi sarkok és több modern alakítható terekkel ellátott konferencia terem. A szállodák teljesen füstmentesek és családbarátok, számos családi szobát kínálva, gyereksarokkal és további család-központú szolgáltatásokkal és ajánlatokkal.

 

Az ibis Styles Budapest Center a főváros szívében található: közel a legfontosabb turisztikai látványosságokhoz, romkocsmákhoz, bevásárlóközpontokhoz, a Keleti Pályaudvarhoz és néhány lépés csupán a legközelebbi metróállomás a Blaha Lujza Téren. A szálloda egyedi belső dekorációval rendelkezik, melyen keresztül a vendégek megtapasztalhatják a fiatalkoruk videójátékos világát, és egyben játszhatnak is az otthonos, hívogató és színes környezetben. A designt a kortárs budapesti street art és a 80-as évekbeli videójátékok inspirálták.

 

Az ibis Styles Budapest City a Duna partján helyezkedik el a fővárosban. Tökéletes lokáció a legkényelmesebb megközelíthetőséggel mind az üzleti, mind a történelmi városrészekhez és a vendégek innen megcsodálhatják a képeslapba illő kilátást a Budai Várra. Budapesten rendkívül népszerű a kerékpáros közlekedés, ahogy az ibis Styles Budapest City szállodában is. Az egyedi design segítségével minden biciklibarát vendég otthon fogja magát érezni. A szálloda energikus és pozitív hangulatú, a vendégek egy kis időt itt eltöltve feltöltődhetnek egy hosszú nap után és inspirációt találhatnak egy izgalmas kétkerekű túrára.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.