Hilton Garden Inn nyílik Budapesten

A Hilton szállodavállalattal kötött franchise-megállapodás keretében nyitja meg Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven a lánc első szállodáját Budapesten, a VI. kerületi Lázár utcában az Accent Hotel Management.

A 214 szobás hotel a Hilton Budapest és a Hilton Budapest City után a lánc harmadik szállodai egysége lesz. A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a város pesti oldalán, az Andrássy út exkluzív üzleteitől karnyújtásnyira épül. A Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre fekvő szállodából a város főbb nevezetességei könnyen megközelíthetők. A termálfürdőiről és a budai hegyekről szemünk elé táruló panorámájáról is világhírű főváros számos UNESCO világörökségi helyszínnek ad otthont.

Az újonnan épülő hotel legfelső, 9. szintjéről lélegzetelállító kilátás nyílik a Szent István-bazilikára és az operaházra. A szállodában bőséges, látványkonyhás reggelit, a la carte ebédet és vacsorát kínáló étterem, valamint hangulatos bár várja majd a vendégeit. A Hilton Garden Inn márkára jellemző Pavilion Pantry is helyet kap a hotelben, amely egy nonstop delikátüzlet, ahol italok, harapnivalók és a legszükségesebb egészségügyi és kozmetikai termékek beszerzésére nyílik lehetőség. A szálloda az üzleti vendégek elvárásainak is maximálisan szeretne megfelelni: három tárgyalóterme mellett minden igényt kielégítő business center is a vendégek rendelkezésére áll majd.

Csordás Imre, az Accent Hotel Management ügyvezetője elmondta, hogy Magyarország egyik vezető, 16 szállodában közel 1600 szobát üzemeltető szállodamenedzsment vállalkozásaként rendkívül nagy öröm számukra, hogy partnerségre léphetnek a Hiltonnal egy ilyen nagy ívű szállodaberuházás kapcsán. „A Hilton Garden Inn Budapest City Centre új és izgalmas kínálatot képvisel majd a budapesti szállodapiacon, ahol üzemeltetőként már sok tapasztalattal rendelkezünk” – értékelte a fejlesztés fontosságát az Accent Hotel Management ügyvezetője.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.