Hat lépéssel a világ körül

A Mercure be kívánja bizonyítani a hat lépés távolságról szóló elméletet, mely szerint bármely két ember összeköthető bolygónkon hat barát távolságán keresztül. Ennek jegyében Six Friends Theory névvel világraszóló digitális akciót indított el, amely személyes élményeket ötvöz a közösségi médiával.

A nemzetközi kiválasztási folyamat 2015. január 20-án indul a Facebookon és egészen február 10-ig tart, a végén egy internetfelhasználó nemsokára kivételes élményekkel gazdagodhat!

A terv szerint a szerencsés kiválasztottat elviszik egy ausztráliai őslakoshoz a Bundjalung törzshöz, bizonyítandó, hogy mindössze hat ember ismeretsége választja el őket egymástól. Ők jelenleg nem ismerik egymást, de barátok és ismerősök, valamint azok barátainak a láncán keresztül fognak találkozni.

A január 20-tól kezdődő kiválasztásban a jelentkezők feltöltenek magukról egy bemutatkozó, maximum 1 perces videót a Facebookra, amelyben el kell magyarázniuk, miért hisznek abban, hogy ők a világ legjobb barátai.

A videókra a Mercure Facebook oldalán lehet szavazni, az 50 legtöbb szavazatot kapott jelentkező egy shortlistre kerül. A jelentkezőknek a saját kapcsolataikat és barátaikat is be kell vonniuk, megosztva a videójukat, hogy minél több szavazatot kapjanak. A hat tagból álló zsűri, melynek része Jean-Francois Julian (filmrendező) és Isabelle Musnik (az INfluencia főszerkesztője), egy végső interjú keretében választja ki a győztest.

A játék fődíja egy világkörüli utazás, melynek keretében a nyertes a Mercure hálózat szállodáiban lakhat, teli vadonatúj élményekkel, találkozásokkal, felfedezésekkel és utazásokkal.

A nyertes 7 hetet tölt úton március elejétől kezdve. A “Six Friends Theory” 6 találkozást fed le, mely 6 különböző szállással jár 6 különböző Mercure szállodában a világ körül. Minden állomásnál a Mercure stábja fogadja a nyertest és következő barátját. Az új barátok példátlan élményekkel fogadják a nyertest, bevezetve őket a helyi kultúrába, szenvedélyeikbe és a következő út felé irányítják őket, egy lépéssel közelebb az ausztrál őslakoshoz. Az utazás alatt a nyertes jelentkezőt egy filmstáb kíséri Jean-Francois Julian vezetésével.

A casting 2015. január 20-tól február 10-ig tart és az eredményeket február 17 és 24 között hozzák nyilvánosságra.

Jelentkezni itt lehet: https://www.facebook.com/MercureHotels

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.