Hamarosan nyílik a Lakeside Hotel

A Székesfehérvár belvárosában, a Csónakázó-tó partján épülő új négycsillagos Best Western Plus Lakeside Hotel építési munkálatai a tervezett ütemben haladnak, az építkezés befejezése és szálloda megnyitása 2015 márciusában várható.

Az egészségügyi és turisztikai célokat szolgáló Best Western Plus Lakeside Hotel 86 szobával, konferencia és rendezvény központtal, valamint nívós szolgáltatásokkal biztosítja a vendégek kényelmét. Az elegáns szálloda belsőépítészeti kialakításaival mind az üzleti utazóknak, mind pedig a várost felfedező turistáknak ideális helyszínt biztosít a pihenéshez.

Az üzemeltető Accent Hotel Management magas szakmai színvonalon komplex egészség megőrzési, prevenciós programot kínál vendégei számára. Az épületen belül elhelyezkedő, de attól függetlenül üzemelő Medicover Egészségközpontban 11 kezelő és rendelő helyiség várja a gyógyulni vágyókat. A modern, felszerelt gyógyászati részlegen igénybe vehető járóbeteg szakellátáson az OEP által nem támogatott egészségügyi szolgáltatások lesznek elérhetők.

Az új szálloda a gyógyászati szolgáltatásokon túl – köszönhetően a három részre szekcionálható, 150 fő befogadására alkalmas termének – jelentős konferencia- és rendezvényhelyszín szerepet kíván betölteni.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.