Gyógyszolgáltatásokkal bővül a tatai Kristály Imperial Hotel

Lezárult a tatai Kristály Imperial Hotel revitalizálásának utolsó szakasza. A fejlesztés eredményeként prevenciós és rehabilitációs orvosi szolgáltatásokat nyújtó új épületszárnyat alakítottak ki 800 négyzetméteren.

Az előre kiválasztott orvosi minősítésű gépek, berendezések beszerzése, beszerelése és beüzemelésük 2016 januárjától veszi kezdetét.

A fejlesztésre csaknem 313 millió  forint támogatást nyert a Gasztro-Kristály Vendéglátó Zrt. A népszerű wellness szolgáltatások mellé számos gyógyszolgáltatás bevezetését teszi lehetővé a projekt a prevenció és a rehabilitáció jegyében.

A Medical-WellnessCenter révén elsősorban a mozgásszervi, szív- és érrendszeri, immunrendszeri rendellenességek szűrésének, prevenciójának technikai feltételeit teremtették meg az egészségtudatos turisták részére. Hasonlóan fontos célcsoportot képeznek a rehabilitációra szoruló helyi és környékbeli lakosok, akik egyaránt igénybe vehetik majd az újmedical részleg szolgáltatásait.

A konzultációt és állapotfelmérést követően orvosi javaslatra nyújtandó szolgáltatások köre rendkívül széles, ilyen például személyi gerinc, szív –és érrendszeri állapotfelmérések, szakorvosi konzultációk, rheumatológia, biofizikai vizsgálatok, lézerkezelés, biorezonancia, magnetoterápia, shonoterápia, fizioterápia, fizikoterápia, gyógytorna, gyógymasszázs, manuálterápia, Indiso-sóklinika, mely pikkelysömör és ekcéma kezelésére is ajánlott.

A projekt keretében a hotel szálláshely-kapacitása is tovább bővült 12 férőhellyel.

Az új épületszárnyat 2016 első negyedévében vehetik birtokba a vendégek, a beruházás akadálymentes elérést biztosít majd a mozgáskorlátozottak számára is.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.