Férfi és női lakosztállyal nyit Esztergom új négycsillagosa

A négycsillagos, az esztergomi Aquasziget Esztergom Élményfürdővel zárt folyosóval összekötött Portobello Wellness és Yacht Hotel (korábbi nevén Aqua Palace Hotel) december 31-én, összesen 95 szobával nyitja meg kapuit.

A 4 lakószinttel rendelkező épületben a légkondicionált, kétágyas szobák mellett több tematikus, Japán, Bali és Hawaii hangulatát időző lakóegységet, egy családi lakosztályt, valamint egy férfiakat, és egy nőket megszólító lakosztályt is kialakítanak.

A 2 milliárd forintos beruházás keretében megvalósított szálloda különlegessége a tetőtér fölé nyúló, panorámás tárgyaló, az első emeleten vendégtérbe nyúló konferenciatermet lehet használni. A szolgáltatások körét gyermekmegőrző játszóház, 180 fő befogadására alkalmas étterem, kávézó, lobbibár, napozóterasz gazdagítja, a terasz éttermi és kávézó szolgáltatásokat nyújt majd. A beruházó egy későbbi projekt keretében a Kis-Duna partján mólót épít, hogy a vízi járművön érkező vendégeiket is fogadni tudják.

A hajóból kiszállók a kikötőből közvetlenül felsétálhatnak majd a szállodához. A wellness szolgáltatásokat a tervek szerint karácsonyra újranyíló élményfürdőben lehet majd igénybe venni.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.