Fejlesztések a Bock Hotelben

A Villányi borvidék meghatározó szereplője a négycsillagos Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem, amely hamarosan újabb szolgáltatásokkal bővül.

Tavaly augusztusban indultak a kivitelezési munkák, a nagymértékű beruházás során mintegy 334 millió forintból bővül az Ermitage Hotel reggelizőrészlege, emellett további 12 szobát is létesítenek a már meglévő 30 mellé. Igazi újdonságnak számítanak a Bock márkanév mögött húzódó, újonnan kialakítandó professzionális szolgáltatások, melyek megvalósulásával a Bock nem titkolt célja az, hogy a luxusutazások közönségének is megfelelő szálláshelyet tudjanak biztosítani Villányban, újabb vendégeket csábítva a fővárostól távoli régióba.

A szálloda kapacitásainak bővítésén túl további új csomagok bevezetésére is sor kerül, hiszen a szálloda rugalmas térhasználatának köszönhetően remekül alkalmas mind családi és baráti, mind pedig üzleti események megtartására. Mindez tükröződik a bevezetés előtt álló „Honeymoon” programcsomagon, mely az ifjú párok számára nyújt önfeledt feltöltődést. De nem feledkeztek el az üzleti céllal ide érkező vendégekről sem, akik számára egy speciális „Team Building” csomagot alakítottak ki érintve a csapatépítők könnyed hangulatát és a szakmai megbeszélések, tárgyalások kötött perceit is. Újdonságnak számít a „Diplomacy programcsomag”, mely az exkluzív, diplomáciai események és programok lehetőségeit fogja tartalmazni.

A bővítések olyan infrastrukturális fejlesztéseket is magukba foglalnak, mint a saját autóbusz vásárlása, valamint a kerékpárcsomag – szolgáltatás.

A 2014. december 31-ig megvalósuló beruházásnak köszönhetően az országban szinte egyedülálló infrastrukturális megoldásokkal –köztük a megújuló energiaforrások egyre növekvő mértékű felhasználásával – és turisztikai szolgáltatásokkal bővül a Bock Hotel Ermitage.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.