Expedíció a tökéletes alvás élményéért

Az ibis be kívánja bizonyítani, hogy az ibis Sweet BedTM koncepció abszolút kényelmet garantál vendégei számára, ezért egy egyedülálló tesztet talált ki: szeretné kipróbálni az alvást olyan helyen, ahol még soha senki nem aludt azelőtt.

A kihívás megtetszett Aaron Chervenaknak, és elfogadta a felkérést a rendkívüli kalandra: kipróbálja az alvást a Devil’s Mountain csúcsán, az amazóniai dzsungel szívében, és a  www.ibis-expedition.com weboldal segítségével bárki részese lehet az expedíciónak. Aaron és az ibis Sweet BedTM a félelmetes hegy legmagasabb pontján fog részt venni az egyedülállóan izgalmas, végső “gyötrelem teszten”.

Az ibis expedíció lényege, hogy az Aaron Chervenak és barátja, Gareth Jones által vezetett csapat próbára tegye az ibis Sweet BedTM ágyát, hogy megmutassák: az új koncepció tényleg tökéletes kényelmet és páratlan éjszakai alvást biztosít még nagyon elszigetelt és szokatlan körülmények között is.

A választás a Devil’s Mountain hegyre (le Mont Roraima) esett, az egyik legbarátságtalanabb és legnehezebben megközelíthető helyre a Földön. Aaron és Gareth szakmai csapatot gyűjtött maga köré, így Joe Wiesenburger orvos, Hayley Edmonds producer és asszisztense Sylla Saint-Guily is részt vesz a kalandban.

A teljes felszerelést az expedíció partnere, a Columbia fogja biztosítani. Az eredmény: a Vice Productions által készített őszinte riportsorozat a túra minden napjáról, amely a weboldalon is elérhető lesz. Egy kaland, amely a brazíliai manausi indulástól a végső állomásig váratlan fejleményeket, akadályokat, meglepetéseket tartogatott a főhősök számára, amely az interneten is nyomon követhető.

Az intuitív és játékos oldal lehetővé teszi, hogy a felhasználók is átéljék a kalandot és felfedezzék, mi zajlik a színfalak mögött, és speciális funkciók és tartalmak segítenek majd abban, hogy a felhasználók még intenzívebben átélhessék az expedíciót.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.