Épül Esztergom új szállodája

Zajlik az EGOM Medhotel építése Esztergomban: a várhatóan jövő év elején megnyíló, eu-s támogatással megvalósuló négycsillagos szállodában egy olyan egészségügyi-turisztikai létesítmény valósul meg, amely hiánypótló, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt majd.

Esztergomban a Verseghy Ferenc utcában épülő Egom Medhotel nagy léptekkel halad a megvalósulás felé. A szerkezet építése várhatóan egy-két héten belül befejeződik, a bontási munkákkal már teljesen elkészültek. A külső nyílászárók beépültek, az aljzatbetonozás is a végéhez közeledik. Az épület kiviteli terveinek véglegesítése után jelenleg a belsőépítészeti tervek egyeztetése zajlik, amellyel párhuzamosan a beépítésre kerülő anyagok (burkolatok, tapéták, textíliák) kiválasztása folyik, a tereprendezési és kertépítési tervek is folyamatban vannak. A beruházás során az alvállalkozók kiválasztásánál fontos szempont volt a helyi vállalkozókkal történő együttműködés. Az eddigi munkálatok jelentős részében sikerült is a környékben működő cégeket a feladatok ellátásával megbízni, és a beruházók erre a jövőben is törekedni szeretnének.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg, a támogatás összege: 870 992 117 Forint.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.