Elektromos töltőállomások a Danubius szállodáinál

Az MVM Partner Zrt. 32 e-töltőpontot épít ki a Danubius Hotels Group vidéki és fővárosi szállodáinál, az első villámtöltőt a Danubius Hotel Helia területén helyezték üzembe.

Az MVM Partner Zrt. és a Danubius Hotels Group stratégiai együttműködése keretében a szállodalánc 13 vidéki és budapesti szállodájánál 32 töltőpontot alakít ki az energetikai cég. Ezek közül 30 úgynevezett gyorsított töltőpont, amelyek egy átlagos kapacitású akkumulátort 1-3 óra alatt töltenek fel, szemben a hagyományos töltési módok 6-8 órás idejével. A fejlesztés részeként egy nagy teljesítményű, közismert nevén villámtöltőt is üzembe helyez az MVM Partner Zrt. a Danubius Hotel Helia területén, amelynek segítségével mindössze 20-30 perc alatt 80-100%-os töltési szint érhető el.

Az MVM Partner Zrt újabb elektromos közlekedéshez kapcsolódó beruházása a turisztikai szektort érinti. Az e-töltőállomások vonzóbbá varázsolják a szálláshelyeket, így a vendégek kompromisszumok nélkül élvezhetik a maximális komfortot.

A Danubius Hotels Group szállodacsoport is bizakodva tekint az együttműködésre, szeretne ebben a szegmensben is az élen járni, hozzájárulni vendégei maximális kényelméhez és elégedettségéhez. Az időzítés sem véletlen, hiszen a július 14-én induló 17. FINA Világbajnokságra érkező vendégek elsőként vehetik használatba a kiépített villámtöltőt és a gyorstöltő pontokat is.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.