Eladó szállodák az új honlapon

A CIB Csoport az elmúlt időszakban jelentős érdeklődést tapasztal értékesítésre kínált, elsősorban a korábbi években visszavett kereskedelmi és ipari ingatlanjai iránt. A bankcsoport most új honlapot indított az ingatlanok értékesítésének támogatására.

A www.recovery-ingatlan.hu címen elérhető oldalon a CIB Csoport tulajdonában lévő összes eladó ingatlan elérhető, legyen szó kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, fejlesztési, ipari vagy iroda, illetve lakó típusú ingatlanokról.

A CIB Csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. az ingatlanpiac jelentős javulását tapasztalja az elmúlt időszakban, melynek köszönhetően a tulajdonában lévő ingatlanok értékesítésében is kiemelkedő eredményeket ér el, az elmúlt 3 év során több mint 1000 tranzakciót bonyolított le. A legnépszerűbbnek az eddigiek során a fővárosban, illetve Pest megyében található ingatlanok bizonyultak, de jelentősen megnőtt az érdeklődés a vidéki régiókban is.

A bankcsoport eladásra kínált ingatlanjai között kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, fejlesztési, ipari vagy iroda, illetve lakó típusú ingatlanok is megtalálhatók, melyek mostantól mind megtekinthetők a weboldalon. Az új honlap elsődleges célja az érdeklődők egyszerű, gyors és hiteles informálása, keressenek akár vásárlási, akár befektetési céllal ingatlant.  A weboldal elindítása hiánypótló lépés volt a piac jelenlegi legnagyobb, és egyik legmeghatározóbb szereplőjétől. A honlapon elérhető értékesítésre kínált ingatlanok összértéke eléri a 210 millió eurót.

Az új oldalon az egyes ingatlanok típusától függően minden érdemi információ elérhető, legyen szó a területre, méretre utaló adatokról, az ingatlan eredeti funkciójáról és a hasznosítás lehetőségeiről, az övezeti besorolásról, beépíthetőségről, a bérlői információkról vagy az ingatlan eladási áráról.

A weboldal elindulása a CIB Csoport várakozásai szerint tovább erősíti azt a tavalyi évben elindult pozitív piaci folyamatot, melyet a bankcsoport az ingatlanértékesítésében tapasztalt.

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.