Egyedi hotelt adott át Lyonban az Accor

A Hotel Carlton Lyon az MGallery luxus hotelmárka legújabb tagjaként nyílt meg Lyonban. A város központjában található szálloda korábban is a művészek kedvelt szálláshelye volt, ennek szellemében a hotel 80 szobájából 6 lakosztályt a korábbi híres vendégek után nevezték el.

A 103-as lakosztály például hosszú éveken keresztül a híres színésznek, Laurent Terzieff-nek adott otthont, önéletrajzi műve a szobában olvasható.

A szálloda stílusa a megújulás után is hű maradt a korábbi idők art-deco gyökereihez. Az épület eredeti kovácsoltvas liftje, lélegzetelállítóan nagy belmagassága, ragyogó lépcsőháza és az ólomüveg ablakok továbbra is a hotel fenségességét hangsúlyozzák.

A hagyományokat őrző megújult belsőhöz a legmodernebb szolgáltatások és kényelem társul. Masszázsszalon, törökfürdő és a Kure Bazaar szépségmárkával közösen kínált kezelések kényeztetik a vendégeket, az ételkülönlegességek mellett speciális italok és koktélok is elérhetők.

Az MGallery koncepció lényeges eleme az egyes szállodák történelmének, művészeti és kulturális életének fókuszba helyezése. A márka első hazai egysége, a Hotel Nemzeti tavaly ősszel nyílt meg.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.