Díjeső a Frasers Hospitality-nek

Jól indult az év a Frasers Hospitality számára, hiszen a luxus apartmanokat üzemeltető lánc december végén több rangos díjat is bezsebelt.

A Frasers a legjobbaknak járó díjat kapta meg a 19. World Travel Awards átadón Újdelhiben, ahol a díj húsz éves fennállása először díjaztak apartmanokat.A díj kiosztásáról turisztikai szakemberek döntöttek, mellyel a Frasers minőség iránti elkötelezettségét díjazták.

Ezen felül a 2012-es évben a legjobb corporate szállásadóknak járó díjat is megkapták tavaly decemberben Hongkongban, továbbá a Kínában található Fraser Suites Ninjang a kínai Business Traveller magazin díját is elnyerte.

A Frasers összesen 20 díjat kapott Ázsiában, Európában és a Közel-Keleten, a vendégek szavazatai alapján a TripAdvisor és a Booking.com is elismerésben részesítette a Fraserst.A Frasers Hospitality jelenleg 76 ingatlannal rendelkezik, 41 kulcsfontosságú városban és több mint 12.300 apartmannal világszerte. Magyarországon 2011 tavaszán, a Corvin Sétány mellett debütált a Fraser Residence Budapest.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.