Díjazták az üzleti turizmus legjobbjait

Idén nyolcadik alkalommal ítélték oda a Business Excellence díjakat a kimagasló teljesítményt nyújtó üzleti turisztikai szolgáltatók számára.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában, szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig. A szakmai zsűri döntése alapján kategóriánként három jelölt szerepelt a listán, a szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük nyílt saját jelöltet is állítani. Utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapott szolgáltatók közönségdíjat kaptak.

A díjról Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. marketingigazgatója kiemelte: ma Magyarországon ez az egyetlen olyan elismerés, amely az üzleti utaztatásban – a hazai turizmus számára különösen fontos szegmensben – kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza. A szektorban rejlő komoly piaci potenciált szerencsére évről-évre egyre több cég és szolgáltató ismeri fel.

Kenderesy Nadin PR igazgató arra emlékeztetett, hogy a nyolc évvel ezelőtt életre hívott Business Excellence-díjat egyre nagyobb szakmai érdeklődés kíséri, ami többek között az üzleti utazási szektor élénkülésének is köszönhető. Egyre több hazai cég keres színvonalas szolgáltatást konferenciái, menedzsment meetingjei, csapatépítő tréningei vagy akár incentive programjai megszervezéséhez. A kínálat egyre bővül, melynek köszönhetően a verseny is egyre erősödik, így csak a kimagasló színvonalon teljesítők maradhatnak talpon. Ez a díj az ő tevékenységüket ismeri el.

Az üzleti utazóknak és utaztatóknak szóló Business Traveller Hungary magazin 2003 óta van jelen a hazai piacon, olvasótábora évről-évre bővül. A negyedévente megjelenő magazinban az üzleti utaztatás, konferencia- és rendezvényszervezés legújabb trendjeit és megoldásait mutatjuk be, de olvashatnak izgalmas interjúkat, érdekes hotelteszteket és helyszínajánlókat is. A változó igények minél hatékonyabb kiszolgálására nemrég teljes egészében megújultak a termék online felületei: a weboldal (www.businesstraveller.hu), a heti (ingyenes) online hírlevél és a Facebook oldal (facebook.com/businesstravellerhungary). A fejlesztés tovább folytatódik. Örömmel tapasztaljuk, hogy a hazai hivatásturisztikai kínálat folyamatosan kreatív, innovatív és minőségi szolgáltatásokkal bővül – hangsúlyozta Németh Andrea főszerkesztő.

A Business Excellence díjazottak:
Legjobb budapesti business hotel: Radisson BLU Béke Hotel
Közönségdíj: Hotel President Budapest

Legjobb vidéki business hotel: Airport Hotel Budapest
Közönségdíj: Hotel Azúr Prémium

Legjobb budapesti rendezvényhelyszín: Urban Betyár
Közönségdíj: Zeneakadémia

Legjobb vidéki rendezvényhelyszín: Szidónia Kastélyszálloda
Közönségdíj: Hotel Club Tihany

Legjobb corporate utaztató: B2Sky Travel
Közönségdíj: Tensi Tours

Legjobb rendezvényszervező: Day Holiday
Közönségdíj: Eventrend

Legjobb légitársaság: LOT Polish Airlines
Közönségdíj: Qatar Airways

Legjobb autókölcsönző: SIXT Rent a Car
Közönségdíj: HERTZ Mercure Rent a Car

Legjobb új piaci szereplő: IBIS Styles Budapest Airport
Közönségdíj: OREX Travel

Gratulálunk a díjazottaknak!

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.