Budapesten nyit szállodát a MEININGER Hotels

A belváros közvetlen közelében, a Fővám téri Központi Vásárcsarnok melletti Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a MEININGER Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán.

Az új építésű hotelt a szállodalánc egy 20 évre szóló bérleti szerződés keretében működteti.

A belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetően bárok, éttermek, vásárlási és szórakozási lehetőségek széles választéka várja majd a hotel vendégeit, ráadásul a tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető szálloda tökéletes kiindulási pontot kínál Budapest feltérképezéséhez.

Az építkezés a tervek szerint idén év végén kezdődik el. Az újonnan épített hotel 6600 négyzetméterén 751 ágy található majd 184 jól felszerelt szobában, hét emeleten, színvonalas televízióval, wifivel és fürdőszobával felszerelve. A MEININGER rugalmas szobakínálati koncepciójának megfelelően a kínált szálláslehetőségek között a klasszikus kétágyas szobák mellett privát többágyas szobák és többágyas hálótermek is szerepelnek. A földszint és a félemelet közös helyiségeiben a lobbyn, a társalgón, a reggelizőn és a báron kívül a hotelekben kivételesnek számító, de a MEININGER esetében jellemző szolgáltatások, a vendégkonyha és játékzóna is helyet kapnak majd. A kiválóan felszerelt konyhában a vendégek a nap bármely időszakában elkészíthetik a saját ételeiket, továbbá mosógép és szárító is a rendelkezésükre áll.

 

A MEININGER jelenleg 16 hotelt működtet 10 európai városban. Ambiciózus növekedési tervei között szerepel, hogy minden kulcsfontosságú európai városban piacra lépjen a következő 4 évben. Egyedülálló, hibrid koncepciójának alapja a hotelekre jellemző szolgáltatások és kényelem vegyítése a hostelek olyan erősségeivel, mint például a kiváló elhelyezkedés, a minőségi felszerelés, a rugalmas szobakínálat és a megfizethető árak.

(Képeinken a Meininger amszterdami egysége látható.)

 

 

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.