Bővült a Hotel Árkádia Pécsen

A 2010 nyarán nyitott háromcsillagos szállodában 7 új lakóegységgel 67 férőhelyesre bővült a szálláskapacitás, emellett megújult a vendéglátás, wellness részleget alakítottak ki és kerékpárbarát szolgáltatásokat vezettek be.

A város szívének számító Széchenyi tértől mindössze néhány lépés távolságra lévő Hotel Árkádia Pécs négy szobával, két apartmannal és egy, mozgáskorlátozottak, csökkentlátók és csökkenthallók számára kialakított lakóegységgel bővítette kapacitását, mindezt a Szepessy Ignác u. 6. szám alatti épület megvásárlása tette lehetővé. Mivel értékes műemlék épületről van szó, a tulajdonosoknak az építkezés során sok kötöttséggel kellett megbirkózniuk.

Új szolgáltatással vendégeiknek immáron wellnessezése lehetőséget is kínálnak, finn és infra szaunával, jacuzzival, pihenőrészleggel. Összesen 25 kerékpárt vásároltak, felnőttek és gyerekek számára egyaránt, a szükséges kiegészítőkkel, hogy a hozzájuk érkezők két keréken barangolhassák be a várost. Egy kisebb, 50 fős konferenciaterem is elkészült.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.