Bővül az egerszalóki Shiraz Hotel

Mintegy egymilliárd forint értékű fejlesztés nyomán 20 lakosztállyal, illetve szobával és további wellness szolgáltatásokkal, összesen 2300 négyzetméternyi területtel bővül az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel.

A bővítés nyomán 6200 négyzetméterre bővül a keleti hangulatú, „Az Ezeregyéjszaka meséit” idéző szálloda hasznos alapterülete, amely immár 65 szobában, többségében lakosztályokban, egyszerre 150 vendég fogadására válik alkalmassá.

Jelentősen – összesen 1000 négyzetméter területűre – bővül a wellness részleg is. A fejlesztés nyomán 6, együttesen 340 négyzetméternyi élménymedence áll majd a vendégek rendelkezésére.

A gyermekek számára kialakítanak egy szabadidős helyiséget, 3 ezer négyzetméteresre nő a szálloda kertje, illetve a terület és a szolgáltatások bővítése nyomán kilenc új munkahely jön létre.

A wellness részleg fejlesztése az idén decemberben befejeződik, míg a teljes beruházást a tervek szerint jövő év május 31-én adják át.

A szállodát üzemeltető társaság az elmúlt évben mintegy 500 millió forint árbevételt ért el, a hotel kihasználtsága az idén elérte a 75 százalékot. A beruházáshoz 470 millió forintnyi támogatást nyert a szállodát üzemeltető, belföldi magánszemélyek által birtokolt Hotel Egerszalók Zrt. az Új Széchenyi Terv keretében.

Forrás: MTI

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.